Verjaardag, jubileum of huwelijk? De Zandmeren organiseert  een feest waar uw gasten nog lang over na zullen praten!  Eten in ons gezellige restaurant, dansen op de veranda, en borrelen bij een groot vuur met uitzicht over het water- een feest op de Zandmeren is een onvergetelijke ervaring. Van gezellige feestzaal met alles erop en eraan, tot robuuste blokhut; voor elk gezelschap en elke gelegenheid beschikken we over een passende accommodatie.

De Zandmeren

De Zandmeren is uniek gelegen in de Bommelerwaard, in een van de mooie uitgestrekte gebieden langs de afgedamde Maas.  Voor natuurliefhebbers en rustzoekers is het een toplocatie met ’s avonds de mooiste zonsondergangen. De zandmeren heeft een enorme aantrekkingskracht op avonturiers die op zoek zijn naar kwaliteit en exclusiviteit. Ons gevarieerde evenemententerrein bestaat uit bos, weilanden en water.

Brandend Zand

Brandend Zand is de huiskamer van De Zandmeren; een sfeervol restaurant waar altijd het vuur brandt en waar je lekker in de bank ploft. Vanaf het overdekte terras heb je een geweldig uitzicht over de Zandmeren. Je kunt in Brandend Zand terecht met groepen tot 150 personen.

Lodge

Karaktervol en stoer is de door onszelf ontworpen lodge. Deze mobiele feestlocatie barst van de sfeer! Hij beschikt over houtkachels, en overdekte veranda. De lodge biedt plaats aan 60 personen in dineropstelling tot 150 personen in feestopstelling.

De Zandmeren is bij uitstek geschikt voor grotere evenementen. Onze multifunctionele terreinen en  accommodaties zijn voor vele doeleinden geschikt. Praktisch elk evenement kan bij de Zandmeren goed vormgegeven worden. Van beurs tot jubileum; wij creëren een karaktervol en origineel event.