De ultieme combinatie van braintraining, samenwerking, adrenaline en wilskracht.

De Balance of Power is een teamuitje met een uniek spelelement.  Deelnemers worden verdeeld over teams, die door diverse spelopdrachten goed uit te voeren zoveel mogelijk ‘geld’ moeten verdienen.  Spelonderdelen bestaan uit stoere teamopdrachten waarbij je je hersenen én spierballen moet pijnigen. Teamwork, tactiek en doorzettingsvermogen zijn van cruciaal belang. Een Balance of Power is een interactief programma, waarbij elk team zijn eigen programma bepaald op basis van initiatief, goede planning, teamspel én creativiteit.

De teams maken vooraf een plan van aanpak, waarmee ze hun volledige dagprogramma plannen. Vervolgens moeten ze bij de verschillende opdrachten voldoende geld ‘verdienen’ om een volgende activiteit te boeken. Maar let op! Wordt er niet voldoende gescoord of is een ander team het team te snel af, dan zal het plan direct bijgesteld moeten worden! De directe beloning van de teams zorgt voor een extra stimulans en leidt tot een gezonde onderlinge strijd.

De Balance of Power vindt plaats op verschillende locaties rondom de evenementenhaven van De Zandmeren. Het programma is een selectie van spectaculaire onderdelen die aangevuld worden met Fun-elementen. Er zijn ook vervoersactiviteiten waarmee de teams naar de verschillende locaties moeten zien te komen. De Balance of Power kan naar wens worden uitgebreid of ingekort.

RIB Raid


De RIB is de 4×4 op het water; het type ruwe bolster, blanke pit. Met maar liefst 700 PK kun je een snelheid van 100 km/uur bereiken. Absoluut extreem en absoluut veilig scheer je over
het water van de Maas!

Karten op het water

Op het water is een parcours uitgezet dat zo snel mogelijk afgelegd moet worden in hele snelle rubberbootjes.  Spektakel, water & heel veel plezier!

Overslag Express


Gegeven: een vlot, twee steigers, een touwbrug, een wankel bootje en een stopwatch. De bedoeling is dat het gehele team zo snel mogelijk naar de andere steiger komt en ook weer terug. Samenspel, creativiteit en veel lol zijn belangrijke ingrediënten van dit spel.

Eilandendspel

Verplaats je zonder ‘te water’ te raken van het ene naar het andere eiland. Wie is het snelst en komt aan de overkant met het hele team? Een opdracht die aanspraak maakt op de inventiviteit en creativiteit van de deelnemers. 

GPS Tocht

Zoek de waypoints en maak de puzzel compleet. Met behulp van de GPS zoekt het team de route door een schitterend natuurgebied. Om hier te komen moet wel eerst al roeiend de plas overgestoken worden; een extra uitdaging in de zoektocht naar zoveel mogelijk aanwijzingen. 

De Balance of Power kan met verschillende cateringpakketten uitgebreid worden.

Vraag naar de mogelijkheden!