Zo leuk was off-road rijden nog nooit!

Teams strijden met én tegen elkaar in Land Rover Defenders waarmee een sensationeel off-road parcours afgelegd moet worden. Aan de hand van coördinaten, die willekeurig in het veld staan, stippelt elk team zijn eigen route uit en komt tijdens de Challenge een aantal echte off-road proeven tegen, die met de Defender afgelegd moeten worden. Tijdens de Challenge worden de Defenders tot het absolute uiterste gedreven. De echte Challenge is echter niet de auto tot aan de finish te brengen, maar vooral het complete team. Aan de Defender Challenge gaat een instructie vooraf in de beginselen van het terreinrijden en omgang met de gereedschappen.

De Zandmeren is uniek gelegen in de Bommelerwaard, in een van de mooie uitgestrekte gebieden langs de afgedamde Maas. De plek heeft een enorme aantrekkingskracht op avonturiers die op zoek zijn naar kwaliteit en exclusiviteit. Voor de échte outdoor beleving ontvangen wij je in onze authentieke lodge op de kop van een landtong met onweerstaanbaar uitzicht over de Zandmeren. Ons gevarieerde off-road terrein bestaat uit bos, weilanden en water, waarin het een uitdaging is om een spectaculaire strijd aan te gaan met de elementen – en met elkaar.

Aan de Defender Challenge gaat een instructie vooraf in de beginselen van het terreinrijden en de omgang met de gereedschappen.
Onze instructeurs worden jaarlijks getraind en bijgeschoold en hebben een jarenlange ervaring in het geven van cursussen off-road rijden.

De Challenge wordt gereden met Land Rover Defenders, en met twee tot vier personen per auto.

Het programma is inclusief:

  • Professionele begeleiding

  • Terreinhuur  en brandstof

  • Exclusief gebruik van de lodge

  • Ontvangst met koffie, thee en een Drielse koek

  • Lunch en borrelhapjes

  • Consumpties tijdens de dag tot 17.30 uur

De Defender Challenge kan met verschillende cateringpakketten uitgebreid worden.

Vraag naar de mogelijkheden!