Camperplaatsen de Zandmeren

Dé verrassing midden in Nederland

Recreatiegebied de Zandmeren is uniek gelegen in een van de mooie uitgestrekte gebieden langs de Maas. Omdat de locatie zich in het midden van het land bevindt, is deze vanuit heel Nederland perfect bereikbaar. U belandt in de prachtige Bommelerwaard, een omgeving met een afwisselend landschap van dijken en uiterwaarden, kastelen en pittoreske dorpjes. De Zandmeren ligt geïsoleerd aan een rustige plas waar je helemaal op je zelf bent.

Welkom bij de camperplaatsen van de Zandmeren.

Momenteel is het een komen en gaan met de campers, waardoor het niet mogelijk is om te reserveren.

Door de drukte willen wij ook een ieder vragen om rekening met elkaar te houden en elkaar eventueel te helpen.

De camperplaatsen bevinden zich achter restaurant Brandend Zand (Zandstraat 6, Kerkdriel). U kunt de tweede ingang nemen en links een plaats uitzoeken, waar plaats is. Mochten deze plaatsen vol zijn, dan kunt u rechts, op het grasveld, een plaatsje bij de heg uitzoeken. Bij de heg van het Land Rover Experience Centre bevinden zich ook de stroompunten. Mochten er vragen zijn, dan kunt u altijd eventjes bellen: 06-25279479 (Hein Verweij).  De registratieformulieren en betaalmogelijkheden treft u bij het informatiebord, bij camperplaats nummer 12 (bij de schutting). Het is ook mogelijk om te betalen bij het restaurant.

Ter informatie; er is geen douchevoorziening aanwezig, bij het restaurant kunt u gebruik maken van de toiletten (bij openingsdagen en tijden).

Het restaurant is geopend van woensdag tot en met maandag, van 12.00 – 22.00 uur.

Wij wensen u een fijn verblijf!

Kenmerken Camperplaatsen

Faciliteiten

Terrein

Tarief

Standplaats NKC-lid € 10,00 per dag
Standplaats € 11,00 per dag
Stroom (10 Ah) € 1,00 per dag
Toeristenbelasting € 1,50 per persoon per dag

Meer weten?

NEEM CONTACT MET ONS OP

We staan je graag te woord!